type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Tervetuloa kaupankäynnin maailmaan, jossa kaaviot puhuvat ja indikaattorit toimivat kääntäjinä! Tänään sukellamme "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" -indikaattorin maailmaan - tämä ei ole tavallinen indikaattori, vaan trendien seuraamisen mestari, joka tanssii markkinoiden rytmissä.
ALGOLDin synty: Syntyneenä TradingView'n digitaalisilla kujilla, ALGOLD on blackcat1402:n aikaansaannos, joka päätti, että 'viive' ei ole tervetullut sen sanavarastoon. Tämä trendiä seuraava indikaattori ei ole vain toinen viiva kaaviossasi; se on volyymin ja hinnan tiedon fuusioreaktori. Kuvittele MACD-tyyppinen oskillaattori, mutta vähemmän viivettä ja enemmän itsevarmuutta. Siinä on ALGOLD sinulle! Se on trendiä seuraava indikaattori, joka yhdistää volyymin ja hinnan tiedot luodakseen MACD-tyyppisen oskillaattorin, jonka tavoitteena on puuttua viiveongelmaan, joka on tyypillinen vain hintaindikaattoreille. Johtavan volyymitiedon yhdistäminen jälkijäävään hintatietoon on älykäs lähestymistapa luomaan ajankohtaisempia signaaleja. Lisäksi volatiliteettisuodattimen sisällyttäminen vähentämään vääriä signaaleja sivuttaismarkkinoilla on harkittu parannus.
"[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" -indikaattori on muotoutumassa melko kattavaksi. Se sisältää:
 1. Adaptiivisen suodattimen hinnan ja volyymin tietojen tasoittamiseksi.
 1. Volatiliteettisuodattimen perustuen Keskimääräiseen Todelliseen Väliin (ATR).
 1. Liukuvan keskiarvon laukaistavaksi sileän hinnan tiedon tuottamiseksi.
 1. ALMA:n (Arnaud Legoux Liukuva Keskiarvo) lisäsuodattamiseksi hinta- ja volyymitietoa.
 1. Divergenssitunnistimen tunnistamaan mahdolliset trendin käännökset.
notion image
"[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" -indikaattorin asetukset on jaoteltu kolmeen ryhmään:
 1. Alchemy Setting:
   • Alchemy Sharpness (Oletus: 7) - Säätää adaptiivisen suodattimen tarkkuutta.
   • Alchemy Period (Oletus: 55) - Määrittää oskillaattorin sileyden.
 1. DVATAR Setting:
   • DVATR Length (Oletus: 11) - Asettaa DVATR:n ajanjakson pituuden, vastaava kuin ATR:n pituus.
   • DVATR Threshold (Oletus: 0.07) - Säätää herkkyyttä sivuttaismarkkinoiden havaitsemiseen.
   • Smooth Length (Oletus: 21) - Siloittaa DVATR:n tuloksen, tasapainottaa volatiliteetin havaitsemisen.
 1. Divergence Setting:
   • Parametrit kuten Pivot Lookback, Max/Min of Lookback Range - Asettaa herkkyyden divergenssin havaitsemiseen.
   • Vaihtoehdot, jotka mahdollistavat erilaisten divergenssityyppien (Bullish, Hidden Bullish, Bearish, Hidden Bearish) kuvaajien käytön ottamisen käyttöön tai poistamisen käytöstä.
notion image
Alkemia kohtaa kaupankäynnin: ALGOLDin sydämessä on 'Alkemia-asetus'. Ajattele sitä salaisena kastikkeena, joka antaa tälle indikaattorille sen reunan. 'Alkemia-terävyyden' ja 'Alkemia-jakson' nupilla et ainoastaan siloita tietoja; luot taloudellista taidetta. Terävyys asettaa tunnelman, ja jakso päättää tempon.
Markkinoiden karjunnan kesyttäminen DVATAR:lla: Sivuttaiset markkinat? ALGOLD nauraa näille sen DVATR-asetuksen avulla. Käyttäen ATR:ää perustana, tämä ominaisuus suodattaa markkinoiden kuiskaukset ja karjunnat, erottaa leijonan hyökkäyksen ja kissan kävelyn. Se on kuin sinulla olisi markkinoiden mielialarengas kaaviossasi!
Sukellus divergenssiin: 'Divergenssi-asetus' on paikka, jossa ALGOLD toimii etsivänä. Se on tarkkaavaisena niille ovelille markkinoiden käännöksille. Valikoiman jälkikatselun asetuksilla ja mahdollisuudella piirtää erilaisia divergenssityyppejä, se on kuin antaisit kaaviollesi parin etsivälasit.
notion image
Visuaalinen sinfonia:
Nyt puhutaan visuaaleista. Jos ALGOLD olisi elokuva, se voittaisi Oscarin parhaista visuaalisista tehosteista. "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" -indikaattorin ovat eloisia ja intuitiivisia:
 1. Kynttiläpalkin väri: Värien muutos ilmoittaa trendin voimakkuudesta, lämpimämmät värit haussa ja viileämmät laskevissa trendeissä.
 1. Viivojen värit ja muodot:
   • Vihreä väri edustaa nopeaa linjaa, punaista hidasta linjaa.
   • Näiden linjojen risteykset merkitsevät tulopisteitä (kolmiot) ja poistumispisteitä (ristinmuotoiset).
   • Näiden linjojen väliin luodaan kaista, joka on täytetty vihreällä nousutrendejä ja punaisella laskutrendejä varten.
 1. Histogrammi:
   • Punainen histogrammi on yläpuolella 0 ja nousutrendi.
   • Sininen histogrammi on yläpuolella 0 ja korjausliike.
   • Vihreä histogrammi alle 0 ja laskutrendi.
   • Keltainen histogrammi alle 0 ja pomppu ylöspäin.
Kynttiläpalkit vaihtavat väriä kuin kameleontit, mukautuen markkinoiden tunnelmaan. Nopea viiva (vihreä) ja hidas viiva (punainen) tanssivat näytölläsi, luoden visuaalisen juhlan. Kun ne risteävät, se ei ole vain signaali; se on julistus!
notion image
Histogrammi, joka puhuu äänekkäästi: ALGOLD-histogrammi on tarinankertoja omalla oikeudellaan. Kuvittele pylväskaavio, joka näyttää paitsi markkinan suunnan myös sen mielialan vaihtelut. Punaiset pylväät nousutrendeille, siniset ovelille korjausliikkeille, vihreät laskutrendeille ja keltaiset pompuille. Se on kuin sinulla olisi markkinasääennuste sormiesi ulottuvilla!
Sisään- ja uloskäynti: Härkien ja karhujen tanssi:
 • Sisääntulokriteerit: Komposiittiristeys ja risteytys ALGOLD-oskillaattorin nopeiden ja hitaiden linjojen välillä.
 • Uloskäyntikriteerit: Nopeiden ja hitaiden linjojen risteys ja risteys ALGOLD-oskillaattorissa, mutta herkemmän aikaskaalan käyttäminen.
Kun on kyse kauppojen aloittamisesta ja lopettamisesta, ALGOLD on kuin kokenut tanssinopettaja. Sisääntulomerkit ovat sopusoinnussa nopeiden ja hitaiden linjojen risteyksen ja risteytyksen kanssa, kertoen sinulle milloin astua sisään. Ja kun on aika poistua? Samanlainen risteys ja risteytys alhaisemmalla aikaskaalalla antaa sinulle sysäyksen. Se on kuin sinulla olisi tanssipartneri, joka tietää tarkalleen milloin johtaa ja milloin seurata.
notion image
Mukautus: henkilökohtainen kaupankäyntisi räätäli: Mitä enemmän? ALGOLD ei ole yhden koon sopii kaikille -indikaattori. Sen mukautettavien asetusten avulla voit räätälöidä sen sopimaan kaupankäyntityyliisi. Olitpa sitten kaupankäynnin suhteen sileä ja hidas tai terävä ja nopea, ALGOLD mukautuu sinuun. Se on räätälöity puku kaupankäynnin indikaattoreiden joukossa!
Yhteenvedon tekeminen: Siinä se on, kauppiaat. "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" ei ole vain indikaattori; se on markkinat kompassisi, trendikääntäjäsi ja kaupankäynti räätälisi, kaikki yhdessä tyylikkäässä paketissa. Olitpa kokenut kauppias tai vasta aloittelija, ALGOLD on liittolaisesi markkinoiden mysteerien purkamisessa.
Kun päätämme tämän ALGOLD-kierroksen, muista, että markkinat ovat tanssilattia, ja ALGOLDin kanssa olet aina valmis tanssimaan. Testaa sitä, säädä sitä ja tee siitä omasi. Ja kuka tietää, ALGOLDin avulla saatat vain tulla kaupankäynnin legendaksi, joksi sinun oli tarkoitus tulla!
Onnellista kaupankäyntiä, ja saakoon trendit aina olla sinun puolellasi!
💡
Blackcat-jäsenyyden rekisteröintipääsy:
Yksinoikeutettu kutsulinkki blackcat1402:lle:
[blackcat] L5 ALGOLD: Behärska trenden obehindrat[blackcat] L5 ALGOLD: Odklenjeno obvladovanje trendov
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏