type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Dobrodošli v svet trgovanja, kjer grafikoni govorijo, indikatorji pa so prevajalci! Danes se potapljamo v svet "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" - to ni vaš običajen indikator, ampak maestro sledenja trendom, ki pleše v ritmu trgov.
Rojstvo ALGOLD-a: Rodil se je v digitalnih ulicah TradingView, ALGOLD je ideja blackcat1402, ki se je odločil, da 'zamika' ne sprejema v svojem besednjaku. Ta indikator sledenja trendom ni le še ena vrstica na vašem grafikonu; to je fuzijski reaktor podatkov o volumnu in ceni. Predstavljajte si oscilator MACD, vendar z manjšim zamikom in več samozavesti. To je ALGOLD za vas! To je indikator sledenja trendom, ki združuje podatke o volumnu in ceni, da ustvari oscilator podoben MACD-ju, z namenom reševanja problema z zamikanjem, ki je tipičen za indikatorje samo cen. Integracija vodilnih informacij o obsegu z zamikajočimi se podatki o cenah je pameten pristop za ustvarjanje bolj pravočasnih signalov. Poleg tega je vključitev filtra za nestanovitnost za zmanjšanje napačnih signalov med stranskimi trgovanji premišljena izboljšava.
Indikator "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" se oblikuje precej obsežno. Vključuje:
 1. Prilagodljiv filter za glajenje podatkov o ceni in obsegu.
 1. Filter za nestanovitnost na podlagi povprečnega resničnega obsega (ATR).
 1. Sprožilno drseče povprečje za generiranje zglajenih podatkov o cenah.
 1. ALMA (Arnaud Legoux Moving Average) za nadaljnje filtriranje cene in obsega.
 1. Detektor divergenc za identifikacijo potencialnih obratov trendov.
notion image
Parametri nastavitev indikatorja "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)", razdeljeni v tri skupine:
 1. Nastavitev Alchemy:
   • Alchemy Sharpness (Privzeto: 7) - Nadzoruje ostrino prilagodljivega filtra.
   • Alchemy Period (Privzeto: 55) - Določa gladkost oscilatorja.
 1. Nastavitev DVATAR:
   • DVATR Length (Privzeto: 11) - Določa dolžino obdobja za DVATR, podobno kot ATR's Length.
   • DVATR Threshold (Privzeto: 0.07) - Prilagodi občutljivost za zaznavanje stranskega trga.
   • Smooth Length (Privzeto: 21) - Zgladi izhod DVATR, uravnoteži z zaznavanjem volatilnosti.
 1. Nastavitev Divergence:
   • Parametri, kot so Pivot Lookback, Max/Min of Lookback Range - Nastavi občutljivost za zaznavanje divergenc.
   • Možnosti za omogočanje ali onemogočanje narisov za različne vrste divergenc (Bullish, Hidden Bullish, Bearish, Hidden Bearish).
notion image
Alchemy sreča trgovanje: Srce ALGOLD-a je 'Alchemy Setting'. Misli na to kot na skrivno omako, ki temu indikatorju daje njegovo prednost. S kontrolami 'Alchemy Sharpness' in 'Alchemy Period' ne zglajujete le podatkov; ustvarjate finančno umetnost. Ostrina nastavlja razpoloženje, in obdobje odloča tempo.
Ukrotitev rjovenja trga z DVATAR: Vodoravni trgi? ALGOLD se smeji v obraz tem s svojo nastavitvijo DVATR. Uporablja ATR kot osnovo, ta funkcija filtrira šepet in rjovenje trga, razlikuje med napadom leva in sprehodom mačke. Kot da bi imeli prstan za razpoloženje trga na svojem grafikonu!
Potapljanje za divergenco: Nastavitev 'Divergence' je, kjer ALGOLD igra detektiva. Išče tiste pretkane obrate trga. Z vrsto nastavitev za pregled nazaj in možnostjo za risanje različnih vrst divergenc, je kot da bi svojemu grafikonu dali par detektivskih očal.
notion image
Vizualna simfonija:
Pogovorimo se o vizualnih elementih. Če bi bil ALGOLD film, bi dobil oskarja za najboljše vizualne učinke. Indikator "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" je živahen in intuitiven:
 1. Barva svečne palice: Barva se spreminja v gradientu, da pokaže moč trenda, z toplejšimi barvami za bikovske in hladnejšimi barvami za medvedje trende.
 1. Barve in oblike črt:
   • Zelena barva predstavlja hitro črto, rdeča za počasno črto.
   • Presečišča teh črt signalizirajo vstop (trikotniki) in izstop (oblike križa).
   • Med temi črtami je ustvarjen pas, napolnjen z zeleno za naraščajoče trende in rdečo za padajoče trende.
 1. Histogram:
   • Rdeči histogram za nad 0 in naraščajoč trend.
   • Modri histogram za nad 0 in popravek.
   • Zeleni histogram za pod 0 in padajoč trend.
   • Rumeni histogram za pod 0 in vzpon.
Barve svečnih palic se spreminjajo kot kameleoni, prilagajajo se razpoloženju trga. Hitra črta (v zeleni) in počasna črta (v rdeči) plešeta na vašem zaslonu, ustvarjata vizualno poslastico. Ko se prekrižata, to ni samo signal; to je izjava!
notion image
Histogram, ki pripoveduje zgodbe: Histogram ALGOLD je pripovedovalec na svoj način. Predstavljajte si stolpični diagram, ki ne kaže samo smeri trga, ampak tudi njegova nihanja razpoloženja. Rdeče črte za naraščajoče trende, modre za tiste zvite popravke, zelene za padajoče trende in rumene za odboje. Kot da bi imeli vremensko napoved trga na dosegu roke!
Vstop in izstop: Ples biki in medvedi:
 • Kriterij za vstop: Kompozitno prečkanje in prečkanje hitrih in počasnih linij oscilatorja ALGOLD.
 • Kriterij za izstop: Prečkanje in prečkanje hitrih in počasnih linij oscilatorja ALGOLD, vendar z uporabo krajšega časovnega okvira za večjo občutljivost.
Ko gre za vstopanje in izstopanje iz trgovanja, je ALGOLD kot izkušen učitelj plesa. Signali za vstop so harmonično prečkanje in prečkanje hitrih in počasnih linij, ki vam povedo, kdaj stopiti noter. In kdaj je čas, da se umaknete? Podobno prečkanje in prečkanje na krajšem časovnem okviru vam da zagon. Kot da bi imeli plesnega partnerja, ki natanko ve, kdaj voditi in kdaj slediti.
notion image
Prilagajanje: Vaš osebni trgovski krojač: Kaj je še več? ALGOLD ni indikator, ki bi ustrezal vsem. Z njegovimi prilagodljivimi nastavitvami ga lahko prilagodite svojemu trgovalnemu slogu. Ne glede na to, ali vam je všeč gladko in počasno trgovanje ali ostro in hitro, se ALGOLD prilagaja vam. To je po meri narejen kostum trgovalnih indikatorjev!
Zaključek: Torej, to je to, trgovci. "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" ni samo indikator; to je vaš tržni kompas, vaš prevajalec trendov in vaš trgovski krojač, vse to v enem elegantnem paketu. Ne glede na to, ali ste izkušeni trgovec ali šele začetnik, je ALGOLD vaš zaveznik pri razvozlanju skrivnosti trga.
Ko zaključujemo ta ogled ALGOLD-a, ne pozabite, da so trgi plesišče in z ALGOLD-om ste vedno pripravljeni za ples. Testirajte ga, prilagodite ga in si ga prilastite. In kdo ve, morda boste z ALGOLD-om ob svoji strani postali trgovalna legenda, za katero ste bili rojeni!
Veselo trgovanje in naj bodo trendi vedno v vašo korist!
💡
Vhod za registracijo članstva Blackcat:
Ekskluzivna povezava za registracijo za blackcat1402:
[blackcat] L5 ALGOLD: Trendien hallinnan vapauttaminen[blackcat] L5 ALGOLD: Ovládanie trendov odhalené
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏