type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
 
Καλωσήρθατε στον κόσμο του trading, όπου τα γραφήματα μιλούν και οι δείκτες είναι οι μεταφραστές! Σήμερα, καταδύουμε στον κόσμο του "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" - δεν είναι ένας συνηθισμένος δείκτης, αλλά ένας μαέστρος που ακολουθεί τις τάσεις και χορεύει στο ρυθμό των αγορών.
Η Γέννηση του ALGOLD: Γεννημένος στις ψηφιακές γειτονιές του TradingView, το ALGOLD είναι η δημιουργία του blackcat1402 που αποφάσισε ότι η 'καθυστέρηση' δεν είναι ένας ευπρόσδεκτος όρος στο λεξιλόγιό του. Αυτός ο δείκτης που ακολουθεί τις τάσεις δεν είναι απλά μια ακόμη γραμμή στο γράφημά σας· είναι ένας συνδυασμός πληροφοριών όγκου και τιμής. Φανταστείτε έναν δονητή MACD αλλά με λιγότερη καθυστέρηση και περισσότερο στυλ. Αυτό είναι το ALGOLD για εσάς! Είναι ένας δείκτης που ακολουθεί τις τάσεις και συνδυάζει δεδομένα όγκου και τιμής για να δημιουργήσει έναν δονητή τύπου MACD, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση του προβλήματος καθυστέρησης που είναι τυπικό στους δείκτες που βασίζονται μόνο στην τιμή. Η ενσωμάτωση προηγούμενων πληροφοριών όγκου με καθυστερούμενα δεδομένα τιμής είναι μια έξυπνη προσέγγιση για τη δημιουργία πιο εγκαίρων σημάτων. Επιπλέον, η ενσωμάτωση ενός φίλτρου αστάθειας για τη μείωση των ψευδών σημάτων κατά τη διάρκεια των πλαγίων αγορών είναι μια σκεπτόμενη ενίσχυση.
Ο δείκτης "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" φαίνεται να είναι αρκετά περιεκτικός. Περιλαμβάνει:
 1. Ένα προσαρμοστικό φίλτρο για την ομαλοποίηση των δεδομένων τιμής και όγκου.
 1. Ένα φίλτρο αστάθειας βασισμένο στο Average True Range (ATR).
 1. Μια κινητή μέση τιμής για την παραγωγή ομαλοποιημένων πληροφοριών τιμής.
 1. Έναν μέσο όρο κίνησης ALMA (Arnaud Legoux Moving Average) για περαιτέρω φιλτράρισμα της τιμής και του όγκου.
 1. Έναν ανιχνευτή διαφορών για τον εντοπισμό πιθανών αναστροφών της τάσης.
notion image
"[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" δείκτης εισαγωγής παραμέτρων ρύθμισης, κατηγοριοποιημένος σε τρεις ομάδες:
 1. Ρύθμιση Alchemy:
   • Alchemy Sharpness (Προεπιλογή: 7) - Ελέγχει την ευκρίνεια του προσαρμοστικού φίλτρου.
   • Alchemy Period (Προεπιλογή: 55) - Καθορίζει την ομαλότητα του ταλαντωτή.
 1. Ρύθμιση DVATR:
   • DVATR Length (Προεπιλογή: 11) - Ρυθμίζει την περίοδο για το DVATR, παρόμοια με το μήκος του ATR.
   • DVATR Threshold (Προεπιλογή: 0.07) - Ρυθμίζει την ευαισθησία για τον εντοπισμό πλαγίων αγορών.
   • Smooth Length (Προεπιλογή: 21) - Κάνει ομαλή την έξοδο του DVATR, ισορροπώντας με την ανίχνευση της αστάθειας.
 1. Ρύθμιση Divergence:
   • Παράμετροι όπως Pivot Lookback, Max/Min of Lookback Range - Ρυθμίζει την ευαισθησία για τον εντοπισμό της απόκλισης.
   • Επιλογές για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση γραφημάτων για διάφορους τύπους απόκλισης (Ανοδική, Κρυμμένη Ανοδική, Καθοδική, Κρυμμένη Καθοδική).
notion image
Η Αλχημεία Συναντά το Χρηματιστηριακό Εμπόριο: Στην καρδιά του ALGOLD βρίσκεται η 'Ρύθμιση Αλχημείας'. Σκεφτείτε την ως την μυστική σάλτσα που δίνει σε αυτόν τον δείκτη το πλεονέκτημά του. Με τα κουμπιά 'Ρύθμιση Αλχημείας' και 'Περίοδος Αλχημείας', δεν απαλύνετε απλώς τα δεδομένα· δημιουργείτε χρηματοοικονομική τέχνη. Η ευκρίνεια καθορίζει τη διάθεση, και η περίοδος αποφασίζει τον ρυθμό.
Ταμίευση του Βρυχηθμού της Αγοράς με το DVATR: Οριζόντιες αγορές; Το ALGOLD γελάει με αυτές με τη Ρύθμιση DVATR του. Χρησιμοποιώντας το ATR ως βάση, αυτή η λειτουργία φιλτράρει τους ψιθυρισμούς και τα βρυχηθμά της αγοράς, διακρίνοντας μεταξύ μιας επίθεσης λιονταριού και μιας βόλτας γάτας. Είναι σαν να έχετε ένα δαχτυλίδι διάθεσης αγοράς στο διάγραμμά σας!
Κατάδυση Για Διαφορές: Η 'Ρύθμιση Διαφορών' είναι εκεί που το ALGOLD παίζει ντετέκτιβ. Είναι σε επιφυλακή για αυτές τις πανούργες αναστροφές της αγοράς. Με μια σειρά ρυθμίσεων αναζήτησης και την επιλογή να διανυσματογραφείτε διάφοροι τύποι διαφορών, είναι σαν να δίνετε στο διάγραμμά σας ένα ζευγάρι γυαλιά ντετέκτιβ.
notion image
Ένα Οπτικό Συμφωνικό Έργο:
Ας μιλήσουμε τώρα για το οπτικό κομμάτι. Αν το ALGOLD ήταν ταινία, θα κέρδιζε ένα Όσκαρ για τα καλύτερα οπτικά εφέ. Οι ενδείξεις του "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" είναι ζωντανές και ενστικτώδεις:
 1. Χρώμα Ράβδου Κεριού: Οι αλλαγές διαβάθμισης χρώματος υποδηλώνουν τη δύναμη της τάσης, με θερμότερα χρώματα για ανοδικές τάσεις και πιο δροσερά χρώματα για καθοδικές τάσεις.
 1. Χρώματα και Μορφές Γραμμών:
   • Το πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει τη γρήγορη γραμμή, το κόκκινο για την αργή γραμμή.
   • Οι διασταυρώσεις αυτών των γραμμών σηματοδοτούν τις είσοδους (τρίγωνα) και τις εξόδους (σταυρούς).
   • Δημιουργείται μια ζώνη μεταξύ αυτών των γραμμών, που γεμίζει με πράσινο για τις ανοδικές τάσεις και κόκκινο για τις καθοδικές τάσεις.
 1. Ιστόγραμμα:
   • Κόκκινο ιστόγραμμα για πάνω από 0 και ανοδική τάση.
   • Μπλε ιστόγραμμα για πάνω από 0 και αναστολή.
   • Πράσινο ιστόγραμμα για κάτω από 0 και καθοδική τάση.
   • Κίτρινο ιστόγραμμα για κάτω από 0 και αναπήδηση.
Τα ράβδα κεριών αλλάζουν χρώματα όπως τα χαμαιλέοντα, προσαρμόζονται στη διάθεση της αγοράς. Η γρήγορη γραμμή (σε πράσινο) και η αργή γραμμή (σε κόκκινο) χορεύουν στην οθόνη σας, δημιουργώντας ένα οπτικό γεύμα. Όταν διασταυρώνονται, δεν είναι απλώς ένα σήμα· είναι μια δήλωση!
notion image
Το Ιστόγραμμα που Μιλάει Έντονα: Το ιστόγραμμα ALGOLD είναι ένας αφηγητής από μόνο του. Φανταστείτε ένα διάγραμμα μπαρ που δείχνει όχι μόνο την κατεύθυνση της αγοράς αλλά και τις διακυμάνσεις της διάθεσής της. Κόκκινες μπάρες για τις ανοδικές τάσεις, μπλε για αυτές τις πανούργες αποκλίσεις, πράσινες για τις καθοδικές τάσεις και κίτρινες για τις αναπηδήσεις. Είναι σαν να έχετε μια πρόβλεψη του καιρού της αγοράς στα δάχτυλά σας!
Είσοδος και Έξοδος: Ο Χορός των Ταύρων και των Αρκούδων:
 • Κριτήρια Εισόδου: Ένας σύνθετος αριθμός διασταυρώσεων και ελαχίστων των γρήγορων και αργών γραμμών του ταλαντωτή ALGOLD.
 • Κριτήρια Εξόδου: Μια διασταύρωση και μια συνάντηση των γρήγορων και αργών γραμμών του ταλαντωτή ALGOLD, αλλά χρησιμοποιώντας ένα χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο για περισσότερη ευαισθησία.
Όταν πρόκειται για είσοδο και έξοδο από συναλλαγές, το ALGOLD είναι σαν ένας έμπειρος δάσκαλος χορού. Τα σήματα εισόδου είναι μια αρμονική διασταύρωση και συνάντηση των γρήγορων και αργών γραμμών, λέγοντάς σας πότε να μπείτε. Και πότε είναι καιρός να αποχωρήσετε; Μια παρόμοια διασταύρωση και συνάντηση σε χαμηλότερο χρονικό διάστημα σας δίνει το στίγμα. Είναι σαν να έχετε έναν συνεργάτη χορού που ξέρει ακριβώς πότε να προηγείται και πότε να ακολουθεί.
notion image
Προσαρμογή: Ο Προσωπικός σας Χρηματιστηριακός Ράφτης: Τι άλλο; Το ALGOLD δεν είναι ένας δείκτης "one-size-fits-all". Με τις προσαρμοστικές ρυθμίσεις του, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο δικό σας χρηματιστηριακό στυλ. Είτε σας αρέσει το χρηματιστήριο ήρεμο και αργό, είτε οξύ και γρήγορο, το ALGOLD προσαρμόζεται σε εσάς. Είναι το ραμμένο στα μέτρα σας κοστούμι των δεικτών χρηματιστηρίου!
Συνδυάζοντας τα Όλα: Έτσι, εκεί τα έχετε, χρηματιστές. Το "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" δεν είναι απλά ένας δείκτης. Είναι η πυξίδα της αγοράς σας, ο μεταφραστής της τάσης σας και ο ράφτης των χρηματιστηριακών σας, όλα συνδυασμένα σε ένα κομψό πακέτο. Είτε είστε έμπειρος χρηματιστής είτε αρχάριος, το ALGOLD είναι ο σύμμαχός σας στην αποκωδικοποίηση των μυστηρίων της αγοράς.
Καθώς κλείνουμε αυτήν την περιήγηση στο ALGOLD, θυμηθείτε ότι οι αγορές είναι ένας χορός, και με το ALGOLD, είστε πάντα έτοιμοι να χορέψετε. Δοκιμάστε το, τροποποιήστε το και κάντε το δικό σας. Και ποιος ξέρει, με το ALGOLD δίπλα σας, μπορεί να γίνετε ο χρηματιστηριακός θρύλος που ήταν προορισμένος να γίνετε!
Καλή διαπραγμάτευση και μπορεί οι τάσεις να είναι πάντα υπέρ του δικού σας!
💡
Εγγραφή στην Συνδρομή Blackcat:
Αποκλειστικός Σύνδεσμος Εγγραφής για τον blackcat1402:
 
[blackcat] L5 ALGOLD: Освобождаване на майсторството по тенденции[blackcat] L5 ALGOLD: Повне Опанування Тренду
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏