type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Bine ai venit în lumea tranzacțiilor, unde graficele vorbesc, iar indicatorii sunt traducătorii! Astăzi, ne scufundăm în domeniul "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" - nu doar un indicator obișnuit, ci un maestru al urmăririi tendințelor care dansează la ritmul piețelor.
Nașterea ALGOLD: Născut în căile digitale ale TradingView, ALGOLD este creația lui blackcat1402 care a decis că 'întârzierea' este un cuvânt de trei litere care nu este binevenit în vocabularul său. Acest indicator de urmărire a tendinței nu este doar o altă linie pe graficul tău; este un reactor de fuziune de informații despre volum și preț. Imaginează-ți un oscilator MACD, dar cu mai puțină întârziere și mai multă încredere în sine. Acesta este ALGOLD pentru tine! Este un indicator de urmărire a tendinței care amestecă datele despre volum și preț pentru a crea un oscilator asemănător cu MACD, având ca scop abordarea problemei întârzierii tipice în indicatorii doar de preț. Integrarea informațiilor de volum cu datele de preț care întârzie este o abordare inteligentă pentru a crea semnale mai la timp. În plus, includerea unui filtru de volatilitate pentru a reduce semnalele false în timpul piețelor laterale este o îmbunătățire considerată.
Indicatorul "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" se conturează a fi destul de cuprinzător. Acesta include:
 1. Un filtru adaptiv pentru netezirea datelor de preț și volum.
 1. Un filtru de volatilitate bazat pe Average True Range (ATR).
 1. O medie mobilă declanșatoare pentru generarea de informații de preț netezite.
 1. Un ALMA (Arnaud Legoux Moving Average) pentru o filtrare suplimentară a prețului și volumului.
 1. Un detector de divergență pentru a identifica potențialele inversări ale tendinței.
notion image
Parametrii de setare a indicatorului "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)", categorizați în trei grupuri:
 1. Setarea Alchemy:
   • Ascuțimea Alchemy (Implicit: 7) - Controlează ascuțimea filtrului adaptiv.
   • Perioada Alchemy (Implicit: 55) - Determină netezimea oscilatorului.
 1. Setarea DVATAR:
   • Lungimea DVATR (Implicit: 11) - Setează lungimea perioadei pentru DVATR, similar cu Lungimea ATR.
   • Pragul DVATR (Implicit: 0.07) - Ajustează sensibilitatea pentru detectarea pieței laterale.
   • Lungimea netezirii (Implicit: 21) - Netezește rezultatul DVATR, echilibrând cu detecția volatilității.
 1. Setarea Divergenței:
   • Parametrii precum Privirea înapoi a Pivotului, Max/Min al Intervalului de privire înapoi - Setează sensibilitatea pentru detectarea divergenței.
   • Opțiuni pentru a activa sau dezactiva graficele pentru diferite tipuri de divergență (Bullish, Bullish ascuns, Bearish, Bearish ascuns).
notion image
Alchimia întâlnește tranzacționarea: În inima ALGOLD se află 'Setarea Alchimiei'. Gândește-te la ea ca la sosul secret care îi oferă acestui indicator avantajul său. Cu butoanele 'Ascuțimea Alchimiei' și 'Perioada Alchimiei', nu doar netezești datele; creezi artă financiară. Ascuțimea setează starea de spirit, iar perioada decide ritmul.
Îmblânzirea răgetului pieței cu DVATAR: Piețe laterale? ALGOLD râde în fața acestora cu setarea sa DVATR. Utilizând ATR ca bază, această funcție filtrează șoaptele și răgetele pieței, deosebind între o încărcătură de leu și o plimbare a unei pisici. E ca și cum ai avea un inel cu dispoziția pieței pe graficul tău!
Scufundându-se pentru Divergență: 'Setarea Divergenței' este locul unde ALGOLD joacă rolul de detectiv. Este în căutarea acelor reversări ale pieței care sunt greu de detectat. Cu o serie de setări de privire înapoi și opțiunea de a reprezenta diferite tipuri de divergență, e ca și cum ți-ai da graficului o pereche de ochelari de detectiv.
notion image
A Visual Symphony:
Acum, să vorbim despre aspectele vizuale. Dacă ALGOLD ar fi un film, ar câștiga un Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Indicatorul "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" este viu și intuitiv:
 1. Culoarea bării Candle: Modificarea culorii gradientului pentru a indica forța trendului, cu culori mai calde pentru tendințe ascendente și culori mai reci pentru tendințe descendente.
 1. Culorile și formele liniilor:
   • Culoarea verde reprezintă linia rapidă, roșu pentru linia lentă.
   • Încrucișările acestor linii semnalizează intrările (triunghiuri) și ieșirile (forme de cruce).
   • O bandă este creată între aceste linii, umplută cu verde pentru tendințe ascendente și roșu pentru tendințe descendente.
 1. Histogramă:
   • Histogramă roșie pentru deasupra valorii 0 și tendință ascendentă.
   • Histogramă albastră pentru deasupra valorii 0 și retragere.
   • Histogramă verde pentru sub valoarea 0 și tendință descendentă.
   • Histogramă galbenă pentru sub valoarea 0 și revenire.
Barele Candle își schimbă culorile ca cameleonii, adaptându-se la starea de spirit a pieței. Linia rapidă (în verde) și linia lentă (în roșu) vals pe ecranul tău, creând un festin vizual. Când se încrucișează, nu este doar un semnal; este o declarație!
notion image
Histograma care vorbește volume: Histograma ALGOLD este un povestitor în sine. Imaginați-vă un grafic cu bare care nu doar arată direcția pieței, dar și schimbările sale de dispoziție. Bare roșii pentru tendințele ascendente, albastre pentru retragerile subtile, verzi pentru tendințele descendente și galbene pentru salturi. E ca și cum ai avea o prognoză a stării pieței la îndemână!
Intrare și ieșire: Dansul taurilor și al urșilor:
 • Criterii de intrare: O încrucișare compusă și o traversare a liniilor rapide și lente ale oscilatorului ALGOLD.
 • Criterii de ieșire: O încrucișare și o traversare a liniilor rapide și lente ale oscilatorului ALGOLD, dar folosind un cadru de timp mai mic pentru mai multă sensibilitate.
Când vine vorba de intrarea și ieșirea din tranzacții, ALGOLD este ca un instructor de dans experimentat. Semnalele de intrare sunt o încrucișare armonioasă și o traversare a liniilor rapide și lente, spunându-vă când să intrați. Și când e timpul să vă retrageți? O încrucișare similară și o traversare pe un cadru de timp mai mic vă dau impulsul. Este ca și cum ai avea un partener de dans care știe exact când să conducă și când să urmeze.
notion image
Personalizare: Croitorul tău personal de tranzacționare: Ce mai e de adăugat? ALGOLD nu este un indicator standard pentru toți. Cu setările sale personalizabile, îl poți ajusta pentru a se potrivi stilului tău de tranzacționare. Indiferent dacă îți place tranzacționarea lină și lentă sau ascuțită și rapidă, ALGOLD se adaptează la tine. Este costumul pe comandă al indicatorilor de tranzacționare!
Reunind toate elementele: Așadar, iată, traderi. "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" nu este doar un indicator; este busola ta de piață, traducătorul tău de tendințe și croitorul tău de tranzacționare, toate într-un singur pachet elegant. Indiferent dacă ești un trader experimentat sau doar la început, ALGOLD este aliatul tău în descifrarea misterelor pieței.
Pe măsură ce încheiem acest tur al ALGOLD, amintește-ți că piețele sunt un ring de dans, și cu ALGOLD, ești întotdeauna pregătit să dansezi. Testează-l, ajustează-l și fă-l al tău. Și cine știe, cu ALGOLD alături de tine, ai putea deveni legenda de tranzacționare pe care ai fost menit să o devii!
Tranzacționare fericită și să fie întotdeauna tendințele în favoarea ta!
💡
Intrare Înregistrare Membri Blackcat:
Link de înregistrare cu invitație exclusivă pentru blackcat1402:
通达信的秘密武器:探秘TDI神奇指南[blackcat] L5 ALGOLD: Trendni Boshqarishni Ozod Qilish
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏