type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Welkom in de wereld van handel, waar de grafieken spreken en de indicatoren de vertalers zijn! Vandaag duiken we in het rijk van de "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" - niet zomaar een indicator, maar een meester in het volgen van trends die danst op het ritme van de markten.
De Geboorte van ALGOLD: Geboren in de digitale steegjes van TradingView, is ALGOLD het geesteskind van blackcat1402 die besloot dat 'lag' een drieletterwoord is dat niet welkom is in zijn vocabulaire. Deze trend-volgende indicator is niet zomaar een lijn op je grafiek; het is een fusiereactor van volume- en prijsinformatie. Stel je een MACD-oscillator voor, maar dan met minder vertraging en meer bravoure. Dat is ALGOLD voor jou! Het is een trendvolgende indicator die volume- en prijsgegevens combineert om een MACD-achtige oscillator te creëren, met als doel het vertragingsprobleem dat typisch is voor prijsalleen-indicatoren aan te pakken. De integratie van leidende volume-informatie met naijlende prijsgegevens is een slimme aanpak om tijdigere signalen te creëren. Daarnaast is de integratie van een volatiliteitsfilter om valse signalen tijdens zijwaartse markten te verminderen een doordachte verbetering.
De "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" indicator belooft behoorlijk uitgebreid te worden. Het omvat:
 1. Een adaptief filter voor het gladstrijken van prijs- en volumedata.
 1. Een volatiliteitsfilter gebaseerd op Average True Range (ATR).
 1. Een trigger moving average voor het genereren van gladgestreken prijsinformatie.
 1. Een ALMA (Arnaud Legoux Moving Average) voor verdere filtering van prijs en volume.
 1. Een divergentiedetector om potentiële trendomkeringen te identificeren.
notion image
"[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" indicator invoerinstelling parameters, gecategoriseerd in drie groepen:
 1. Alchemy-instelling:
   • Alchemy-scherpte (Standaard: 7) - Beheert de scherpte van het adaptieve filter.
   • Alchemy-periode (Standaard: 55) - Bepaalt de gladheid van de oscillator.
 1. DVATAR-instelling:
   • DVATR-lengte (Standaard: 11) - Stelt de periodelengte in voor de DVATR, vergelijkbaar met de lengte van de ATR.
   • DVATR-drempel (Standaard: 0,07) - Past gevoeligheid aan voor detectie van zijwaartse markt.
   • Gladde lengte (Standaard: 21) - Maakt de DVATR-uitvoer glad, in balans met volatiliteitsdetectie.
 1. Divergentie-instelling:
   • Parameters als Pivot Lookback, Max / Min van Lookback Range - Stelt de gevoeligheid in voor divergentiedetectie.
   • Opties om plots voor verschillende soorten divergentie in of uit te schakelen (Bullish, Hidden Bullish, Bearish, Hidden Bearish).
notion image
Alchemy ontmoet handel: In het hart van ALGOLD ligt de 'Alchemy Setting'. Denk aan het als het geheime saus dat deze indicator zijn rand geeft. Met de 'Alchemy Sharpness' en 'Alchemy Period' knoppen, ben je niet alleen bezig met het gladstrijken van gegevens; je maakt financiële kunst. De scherpte bepaalt de stemming en de periode bepaalt het tempo.
Het brullen van de markt temmen met DVATAR: Zijwaartse markten? ALGOLD lacht deze uit met zijn DVATAR-instelling. Met behulp van de ATR als basis filtert deze functie de fluisteringen en gebrul van de markt, en maakt onderscheid tussen de aanval van een leeuw en de wandeling van een kat. Het is alsof je een stemming-ring van de markt op je grafiek hebt!
Duiken voor Divergence: De 'Divergence Setting' is waar ALGOLD speelt detective. Het is op zoek naar die stiekeme marktomkeringen. Met een reeks van terugkijkinstellingen en de optie om verschillende soorten divergentie te plotten, is het alsof je je grafiek een paar detectivebril geeft.
notion image
Een Visuele Symfonie:
Laten we het nu hebben over visuals. Als ALGOLD een film was, zou het een Oscar winnen voor de beste visuele effecten. De "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" indicator is levendig en intuïtief:
 1. Kleuren van Kaarsstaven: Verloopkleurveranderingen om de trendsterkte aan te geven, met warmere kleuren voor stijgende en koelere kleuren voor dalende trends.
 1. Kleuren en Vormen van Lijnen:
   • Groene kleur vertegenwoordigt de snelle lijn, rood voor de langzame lijn.
   • Kruisingen van deze lijnen signaleren transactie-invoer (driehoeken) en uitgangen (kruisvormen).
   • Er wordt een band gecreëerd tussen deze lijnen, gevuld met groen voor opwaartse trends en rood voor neerwaartse trends.
 1. Histogram:
   • Rood histogram voor boven 0 en opwaartse trend.
   • Blauw histogram voor boven 0 en retracement.
   • Groen histogram voor onder 0 en neerwaartse trend.
   • Geel histogram voor onder 0 en bounce-up.
Kaarsstaven veranderen van kleur als een kameleon, passend bij de stemming van de markt. De snelle lijn (in groen) en de langzame lijn (in rood) walsen op je scherm, een visueel feest creërend. Wanneer ze elkaar kruisen, is het niet zomaar een signaal; het is een verklaring!
notion image
De Histogram die Volumes Spreekt: De ALGOLD-histogram is een verhalenverteller op zich. Stel je een staafdiagram voor dat niet alleen de richting van de markt laat zien, maar ook de stemmingswisselingen. Rode staven voor de opwaartse trends, blauw voor die sluwe retracements, groen voor de neerwaartse trends en geel voor de bounces. Het is alsof je een weersvoorspelling van de markt binnen handbereik hebt!
Invoer en Uitgang: De Dans van de Stieren en Beren:
 • Invoercriteria: Een samengestelde kruising en kruising van de snelle en langzame lijnen van de ALGOLD-oscillator.
 • Uitgangscriteria: Een kruising en kruising van de snelle en langzame lijnen van de ALGOLD-oscillator, maar met een lagere tijdsschaal voor meer gevoeligheid.
Als het gaat om het invoeren en verlaten van transacties, is ALGOLD als een ervaren dansinstructeur. De inzendsignalen zijn een harmonieuze kruising en kruising van de snelle en langzame lijnen, die je vertellen wanneer je moet instappen. En wanneer het tijd is om te buigen? Een vergelijkbare kruising en kruising op een lagere tijdsschaal geeft je een zetje. Het is alsof je een danspartner hebt die precies weet wanneer hij moet leiden en wanneer hij moet volgen.
notion image
Aanpassing: Uw persoonlijke handelskleermaker: Wat is er meer? ALGOLD is geen one-size-fits-all indicator. Met zijn aanpasbare instellingen kunt u het aanpassen aan uw handelsstijl. Of u nu houdt van een soepele en langzame handel of scherp en snel, ALGOLD past zich aan u aan. Het is het op maat gemaakte pak van handelsindicatoren!
Het geheel samenvoegen: Dus daar heb je het, handelaren. De "[blackcat] L5 Alchemy Gold (ALGOLD)" is niet zomaar een indicator; het is uw marktkompas, uw trendvertaler en uw handelskleermaker, allemaal samengevoegd in één strak pakket. Of u nu een ervaren handelaar bent of net begint, ALGOLD is uw bondgenoot bij het ontcijferen van de mysteries van de markt.
Terwijl we deze rondleiding door ALGOLD afronden, onthoud dat de markten een dansvloer zijn, en met ALGOLD bent u altijd klaar om te dansen. Test het, tweak het en maak het eigen. En wie weet, met ALGOLD aan uw zijde, zou u zomaar de handelslegende kunnen worden die u bedoeld was te zijn!
Gelukkig handelen, en mogen de trends altijd in uw voordeel zijn!
💡
Blackcat lidmaatschap registratie ingang:
Exclusieve uitnodigingsregistratielink voor blackcat1402:
[blackcat] L5 ALGOLD: Opanowanie Trendów[blackcat] L5 ALGOLD: Dominio della tendenza rilasciato
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏