type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Pozdravljeni ljubitelji trgovanja!
Današnji dan je izjemno poseben! Z veliko vznemirjenostjo oznanjam: trenutno je pravi čas za vstop v Klub Črni maček! Ker je v ospredju naše vrednotenje izmenjave izkušenj med trgovanjem, smo prag članstva v našem klubu postavili na osnovi vzajemne koristi, izbiramo pa iskrene osebe, ki bodo skupaj z nami težile k uspehu: Vsak prispeva k skupnosti, in skupnost prispeva k vsakemu posamezniku. Postopek prijave v klub je brezplačen, zahteva pa od vas, da z enostavnim dejanjem povečate prepoznavnost borze OKX, s čimer pridobite ekskluzivne privilegije in ugodnosti. V Klubu Črni maček je vsak član dragocen. Niste samo del skupnosti, ki deli trgovanje, temveč postanete del družine, zaznamovane z ustvarjalnostjo in raziskovalnim duhom. Vsi težimo k odličnosti in iščemo svoj edinstveni način trgovanja. Nestrpno pričakujem, da se pridružite nam, zavzetim prijateljem, v raziskovanju, učenju in rasti v svetu trgovanja, polnem izzivov in možnosti. Predvsem pa, dovolite mi, da poudarim naslednje trikrat:
💡
Vabljeni, da se nam pridružite v Klubu Črni maček, kar je izjemno preprosto: zgolj registrirajte se preko naše povabilne povezave. To je samo za moje koristi pri trgovanju na OKX, enako kot so ugodnosti prejeli tisti, ki so sledili mojemu blogu na Medium. Ko vstopite v klub, vas ne čakajo nobene dodatne obveznosti.
notion image
Pozorno sem zasnoval tri ravni članskih programov. Začetno članstvo je popolna točka za vstop v svet trgovanja. Z registracijo na OKX preko moje povabilne povezave ali z nalaganjem in registracijo Android aplikacije boste imeli možnost takojšnje uporabe naprednih indikatorjev L4 ali L5 za obdobje treh mesecev vsako leto! Če se odločite za nadaljevanje naročnine po preteku brezplačnega obdobja, boste deležni 20-odstotnega popusta. Ta presenetljiva ponudba velja takoj po registraciji, ne glede na to, ali ste že začeli trgovati ali ne. Kot član prve stopnje boste prvi deležni izkušnje z ekskluzivnimi najnovejšimi naprednimi indikatorji, ki bodo močno prispevali k podpori vaših trgovskih odločitev. Naučili se boste brati tržne trende in sprejemati premišljene investicijske odločitve.
💡
Z odprtjem računa na OKX boste uživali v naslednjih prednostih: 10% povračilo provizije za spot in terminsko trgovanje, 20% popust na provizije, trajna pravica do uporabe naprednih indikatorjev za člane Kluba Črni maček, brezplačno preizkušanje naprednih trgovskih sistemov, razvoj tehničnih indikatorjev za člane in druge ekskluzivne storitve.
💡
Vstopna točka za člane L1: ekskluzivna povabilna povezava blackcat1402 za registracijo na OKX:
💡
Uporabite ekskluzivno Android aplikacijo blackcat1402 za prenos in registracijo na OKX:
notion image
Če ste željni poglobljenega raziskovanja, je članstvo druge stopnje idealno za vas! Z eno letno transakcijo lahko brezplačno dostopate do mojih treh izbranih naprednih indikatorjev za pol leta. Po šestih mesecih vam nudimo naročnino s 50% popustom. Z napredovanjem na drugo raven članstva se vam odpre nov svet trgovanja.
💡
Vstopna točka za člane L2: ekskluzivna povabilna povezava blackcat1402 za registracijo na OKX:
💡
Uporabite ekskluzivno Android aplikacijo blackcat1402 za prenos in registracijo na OKX:
notion image
Najbolj vznemirljivo je, da če vaš letni obseg trgovanja doseže top 50, se vam odpira priložnost za napredovanje v častnega člana tretje stopnje! Kot član tretje stopnje lahko brezplačno uporabljate tri napredne indikatorje skozi celo leto in prosto preklapljate med drugimi indikatorji. Ko postanete član tretje stopnje, bo vaša članska pot dosegla nove višave.
💡
Vstopna točka za člane L3: ekskluzivna povabilna povezava blackcat1402 za registracijo na OKX:
💡
Uporabite ekskluzivno Android aplikacijo blackcat1402 za prenos in registracijo na OKX:
notion image
Klub Črni maček ni le prostor za uživanje v privilegijih, temveč je vstop v strastno in inovativno trgovanjsko skupnost. V tem okolju lahko vsak, bodisi začetnik ali izkušen trgovec, najde svojo pot do osebne in profesionalne rasti. Verjamem v neskončni potencial vsakega člana; z zavzetostjo in učenjem lahko vsakdo doseže uspeh v svetu trgovanja.
Vaše mnenje mi je izjemno pomembno in ga zelo cenim. Če nudite dragocene povratne informacije, ki jih odobrim, ne boste samo trajno uporabljali optimiziranega trgovanjskega sistema, temveč boste prejeli tudi nagrade v obliki TradingView Coins, brezplačne naročnine na napredne indikatorje in imeli možnost za posebne nadgradnje. Verjamem, da bo vaš prispevek prinesel večjo vrednost in več možnosti naši skupnosti.
Pridružite se nam na poti v prihodnost, čakam vas! Po registraciji me lahko kontaktirate preko Discorda, zasebnega sporočila na TradingView ali prek spodaj navedenih kontaktnih podatkov za potrditev registracije in prejem članskih ugodnosti.
Zdieľanie sa zdokonaľuje! Pozývame vás stať sa súčasťou exkluzívneho Čierneho mačka klubu a spoločne dosiahnuť úspechPiedzīvojiet dalības uzlabošanu! Melnā Kaķa Kluba biedriem tiek piedāvāta iespēja gūt kopīgus panākumus
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏