type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Till er alla som brinner för handel,
Idag markerar en unik dag! Jag är upprymd att tillkännage: Nu är det perfekta tillfället att ansluta sig till Svarta Kattklubbens medlemskap! Med fokus på den värdefulla kommunikationen genom vår handelsresa, väljer vi medlemskap baserat på principen om ömsesidig fördel, för att selektera engagerade individer, med målet att uppnå gemensam framgång och stöd: Vi står upp för varandra. För att bli medlem är processen kostnadsfri, men du bör utföra en enkel åtgärd, var snäll och hjälp till att öka uppmärksamheten för OKX-börsen, vilket kommer att resultera i unika privilegier och förmåner för dig. I Svarta Kattklubben är varje individ exceptionell. Du ansluter dig inte bara till en gemenskap för handelsutbyte, utan blir en del av en familj som präglas av kreativitet och utforskande. Här strävar var och en efter att utmärka sig och hitta sin egen väg inom handeln. Jag ser med spänning fram emot att tillsammans med uppriktiga entusiaster utforska, lära och utvecklas i denna värld av handel, fylld med utmaningar och möjligheter. Först och främst, något viktigt som måste upprepas tre gånger:
💡
Inbjudningsprocessen till Svarta Kattens medlemskap är okomplicerad, det enda som krävs är registrering via en inbjudningslänk. Detta syftar till att gynna min närvaro i OKX-handeln, likt hur följare av min Medium-blogg tidigare kunde erhålla fördelar. Som medlem kommer du inte att behöva uppfylla några ytterligare krav.
notion image
Jag har omsorgsfullt skapat tre medlemsnivåer. För nybörjare i handelsvärlden är nivå 1-medlemskapet den perfekta startpunkten. Genom att registrera dig på OKX-börsen via min inbjudningslänk, eller genom att ladda ner och registrera dig via Android-appen, får du direkt tillgång till en tre månaders användningsperiod varje år för de avancerade L4- eller L5-indikatorerna! Dessutom, om du fortsätter prenumerera efter de kostnadsfria tre månaderna, kan du njuta av en betydande rabatt på 20%. Även om du inte har börjat handla än, bara genom att registrera dig, kan du omedelbart dra nytta av denna överraskning! Som nivå 1-medlem får du först uppleva exklusiva, avancerade indikatorer som erbjuder starkt stöd för dina handelsbeslut. Du kommer att lära dig att tolka marknadens rörelser, förstå trender och därigenom göra välgrundade investeringsbeslut.
💡
Genom att öppna ett konto hos OKX kan du ta del av följande förmåner: permanent 10% återbäring på spotkontrakt, 20% rabatt på avgifter, kontinuerlig tillgång till Svarta Kattens avancerade medlemsindikatorer, kostnadsfritt internt test av avancerade handelssystem och exklusiva tjänster såsom utveckling av medlemsspecifika tekniska indikatorer.
💡
Registreringsportal för L1-medlemmar: blackcat1402s exklusiva inbjudan till OKX-registrering:
💡
Registreringsportal för L1-medlemmar: Använd blackcat1402s exklusiva Android-appnedladdningsinbjudan för OKX-registrering:
notion image
Om du är ivrig att utforska djupare, är nivå 2-medlemskapet redo för dig! Med endast en handelstransaktion per år får du tillgång till tre utvalda avancerade indikatorer gratis i upp till sex månader. Efter sex månader fortsätter du att njuta av en 50% rabatt på prenumerationen. När du går vidare till nivå 2-medlemskap, påbörjas en ny resa.
💡
Registreringsportal för L2-medlemmar: blackcat1402s exklusiva inbjudan till OKX-registrering:
💡
Registreringsportal för L2-medlemmar: Använd blackcat1402s exklusiva Android-appnedladdningsinbjudan för OKX-registrering:
notion image
Det mest spännande är att om du under ett år rankas bland de 50 bästa vad gäller handelsvolym, har du möjlighet att bli uppgraderad till det exklusiva nivå 3-medlemskapet! Som en nivå 3-medlem får du tillgång till tre avancerade indikatorer helt kostnadsfritt under hela året, och du har även möjligheten att växla mellan andra indikatorer. Din resa som medlem når nya höjder när du blir en nivå 3-medlem.
💡
Registreringsportal för L3-medlemmar: blackcat1402s exklusiva inbjudan till OKX-registrering:
💡
Registreringsportal för L3-medlemmar: Använd blackcat1402s exklusiva Android-appnedladdningsinbjudan för OKX-registrering:
notion image
Svarta Kattens medlemsklubb erbjuder inte bara privilegier, den representerar även deltagande i en passionerad och innovativ handelsgemenskap. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren handlare, hittar du en väg som passar din utveckling. Jag tror att varje medlem besitter en enorm potential. Med viljan att lära och anstränga sig kan man definitivt uppnå framgång i handelsvärlden.
Din återkoppling är mycket värdefull för mig. Om du kan ge värdefull återkoppling och den uppfyller mina kriterier, kan du inte bara permanent använda ett förbättrat handelssystem, utan även vinna TradingView Coins som belöning, njuta av gratis prenumerationer på ytterligare avancerade indikatorer och få speciella uppgraderingsmöjligheter. Jag tror att ditt bidrag kommer att vara till stor nytta och skapa fler möjligheter för vår medlemsgemenskap!
Låt oss tillsammans gå mot framtiden, jag väntar på dig här! Om du har avslutat registreringen kan du kontakta mig för att bekräfta och ta emot dina medlemsförmåner via Discord, TradingView privatmeddelande, eller med följande kontaktmetoder:
Hamkorlikning yangi bosqichi! "Qora Mushuk" a'zolar klubi sizni o'zaro yutuqlarga taklif etadiZdieľanie sa zdokonaľuje! Pozývame vás stať sa súčasťou exkluzívneho Čierneho mačka klubu a spoločne dosiahnuť úspech
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏