type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Dragi entuziaști ai tranzacționării,
astăzi este o zi specială! Sunt încântat să vă anunț: acum este momentul ideal pentru a vă alătura Clubului Membrilor Black Cat! Fiindcă valorizez procesul de comunicare reciprocă în aventura tranzacționării, accesul la acest club se bazează pe principii de reciprocitate și benefic mutual, selectând astfel parteneri devotați pentru a încuraja și a câștiga împreună: Eu contribui pentru toți, iar toți contribuie pentru mine. Prin urmare, dacă doriți să aplicați pentru a deveni membru, procesul este gratuit, dar este necesară o simplă intervenție din partea dumneavoastră, contribuind astfel la creșterea notorietății bursei OKX, obținând privilegii și avantaje exclusive. În Clubul Membrilor Black Cat, fiecare membru e unic. Nu doar că vă alăturați unei comunități de partajare a tranzacțiilor, ci deveniți parte dintr-o familie caracterizată prin creativitate și dorința de explorare. Aici, fiecare aspiră la excelență, explorându-și propriul său drum în lumea tranzacțiilor. Sunt nerăbdător să explorez, să învăț și să cresc alături de parteneri sinceri în acest univers al tranzacțiilor, plin de provocări și oportunități. În primul rând, trebuie să subliniez ceva foarte important, de trei ori:
💡
Procesul de invitație pentru a deveni membru al Clubului Black Cat este extrem de simplu, necesitând doar înregistrarea prin intermediul unui link de invitație. Scopul este de a spori beneficiile mele din tranzacționările de pe OKX, similar cu avantajele oferite prietenilor care m-au urmărit pe blogul Medium. Odată devenit membru, nu veți avea alte cerințe suplimentare.
notion image
Am conceput meticulos trei planuri membru, pe niveluri. Nivelul unu este ideal pentru cei noi în tranzacționare. Înregistrându-vă la OKX prin linkul meu sau prin aplicația Android, veți beneficia de trei luni anuale de acces la indicatorii L4 sau L5! Dacă vă abonați pentru mai mult de trei luni, veți primi 20% reducere. Indiferent dacă ați început sau nu tranzacționările, simpla înregistrare vă garantează imediat această surpriză plăcută! Ca membru de nivel unu, veți avea acces primar la cei mai noi indicatori avansați, care vă vor susține în deciziile de tranzacționare. Vei învăța să interpretezi piața și să faci alegeri investiționale inteligente.
💡
Înregistrându-vă pe OKX prin OKX Europa, beneficiați de 10% rambursare la contractele spot, 20% reducere la taxe, acces permanent la indicatorii Black Cat, acces gratuit la testarea sistemului de tranzacționare avansat și alte servicii exclusive.
💡
Portal de înregistrare pentru membrii L1: link exclusiv OKX blackcat1402
💡
Portal de înregistrare L1: înregistrare OKX prin aplicația Android blackcat1402
notion image
Pentru o explorare mai profundă, membrul de nivel doi vă așteaptă! Necesită doar o înregistrare de tranzacție pe an pentru acces la trei indicatori avansați, gratuit timp de șase luni. După aceasta, beneficiați de un abonament la jumătate de preț. Ca membru de nivel doi, începeți o nouă etapă în călătoria dumneavoastră.
💡
Portal de înregistrare pentru membrii L2: link exclusiv OKX blackcat1402
💡
Portal de înregistrare L2: înregistrare OKX prin aplicația Android blackcat1402
notion image
Cel mai captivant aspect este că, dacă în decursul unui an, volumul dumneavoastră de tranzacționare se clasează în primele 50 de poziții, veți avea oportunitatea de a avansa la prestigiosul nivel de membru trei! Ca membru de nivel trei, veți beneficia pe tot parcursul anului de acces gratuit la trei indicatori avansați și veți putea schimba liber între diferiți indicatori. Devenind membru de nivel trei, veți atinge un nou apogeu în cadrul clubului.
💡
Portal de înregistrare pentru membrii L3: link exclusiv OKX blackcat1402
💡
Portal de înregistrare L3: înregistrare OKX prin aplicația Android blackcat1402
notion image
Clubul Membrilor Black Cat nu este doar despre bucuria privilegiilor, este și despre integrarea într-o comunitate de tranzacționare plină de pasiune și inovație. Indiferent dacă sunteți un începător sau un comerciant cu experiență, veți descoperi aici calea adecvată pentru evoluția dumneavoastră. Sunt convins că fiecare membru are un potențial nelimitat și, cu dorința de a învăța și efort, succesul în lumea tranzacțiilor este asigurat.
Pun o importanță deosebită pe opiniile dumneavoastră. Dacă oferiți feedback valoros și este validat de mine, nu doar că veți putea folosi permanent sistemul de tranzacționare optimizat, dar veți câștiga și monede TradingView, acces la abonamente gratuite pentru mai mulți indicatori avansați și oportunități speciale de upgrade. Sunt convins că contribuția dumneavoastră va aduce mai multă valoare și oportunități comunității de membri!
Împreună, să ne îndreptăm spre viitor! Vă aștept! După înregistrare, mă puteți contacta prin Discord, mesaj privat pe TradingView sau folosind datele de contact de mai jos pentru a confirma și a revendica avantajele de membru.
Invitation à une élévation collective ! Le Club des Membres Black Cat vous ouvre ses portes pour une réussite partagéeL'esperienza di condivisione raggiunge nuove vette! Il Club dei Membri Black Cat vi estende un caloroso invito per trionfare insieme
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏