type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Către toți entuziaștii lumii tranzacțiilor,
Ziua de astăzi marchează un moment special! Cu entuziasm vă comunic: acum este momentul ideal să vă alăturați Clubului Membrilor Black Cat! Fiindcă pun accent pe procesul de comunicare reciprocă în parcursul tranzacțiilor, criteriul de selecție a membrilor acestui club se bazează pe principiul beneficiului mutual, preferând parteneri autentici pentru a încuraja succesul reciproc: Eu susțin fiecare, iar fiecare mă susține pe mine. Astfel, procesul de aplicare pentru a deveni membru este gratuit, necesitând doar câteva acțiuni simple din partea dumneavoastră, cum ar fi sprijinirea creșterii vizibilității OKX Exchange, astfel, veți accesa privilegii și beneficii fără egal. În cadrul Clubului Membrilor Black Cat, fiecare membru este valorizat în mod unic. Nu doar că veți face parte dintr-o comunitate de partajare a experienței în tranzacționare, dar veți intra într-o familie caracterizată de creativitate și spirit de explorare. Aici, fiecare aspiră spre excelență, în căutarea propriului său drum în lumea tranzacțiilor. Sunt nerăbdător să explorez, să învăț și să evoluez alături de parteneri devotați în acest univers al tranzacțiilor, plin de provocări și oportunități. În primul rând, un aspect esențial pe care doresc să-l subliniez de trei ori:
💡
Procedura de invitație pentru aderarea la Clubul Membrilor Black Cat este extrem de simplă, necesitând doar înregistrarea prin linkul de invitație. Acesta este un mod de a sprijini beneficiile mele în tranzacțiile pe OKX, similar cu modul în care prietenii care m-au urmărit pe blogul Medium anterior pot beneficia de avantaje. Odată devenit membru, nu veți întâmpina cerințe suplimentare.
notion image
Am conceput cu atenție trei categorii distincte de planuri pentru membri. Nivelul unu este ideal pentru cei care sunt la începutul drumului în tranzacționare. Prin înregistrarea pe bursa OKX folosind linkul meu de invitație sau descărcând aplicația Android și înregistrându-vă, veți beneficia imediat de trei luni anuale de acces la indicatorii avansați L4 sau L5! Mai mult, dacă vă extindeți abonamentul peste cele trei luni gratuite, veți beneficia de un discount consistent de 20%. Chiar dacă nu ați început încă tranzacționarea, doar prin înregistrare veți primi imediat această surpriză! Ca membru de nivel unu, veți avea acces în premieră la cei mai noi și avansați indicatori, care vor fi un suport esențial în deciziile dumneavoastră de tranzacționare. Veți învăța cum să analizați dinamica pieței, să identificați tendințele și, astfel, să faceți alegeri investiționale judicioase.
💡
Deschizând un cont OKX, veți avea acces la următoarele beneficii: o reducere permanentă de 10% la comisionele pentru contractele spot, reducere de 20% la taxele de tranzacție, utilizare permanentă a indicatorilor avansați ai Clubului Black Cat, testarea gratuită a sistemului avansat de tranzacționare, precum și servicii exclusive pentru dezvoltarea definițiilor indicatorilor tehnici pentru membri.
💡
Portal de înregistrare pentru membru L1: link exclusiv de înregistrare OKX blackcat1402:
💡
Portal de înregistrare pentru membru L1: link de înregistrare OKX exclusiv pentru descărcarea aplicației Android blackcat1402:
notion image
Pentru cei care doresc o explorare mai profundă, statutul de membru de nivel doi vă așteaptă! Cu doar o singură tranzacție pe an, veți avea acces la trei dintre indicatorii mei avansați aleși, gratuit pentru o perioadă de până la șase luni. După aceste șaseluni, veți continua să beneficiați de un abonament la jumătate de preț. Trecând la nivelul doi, veți începe o nouă etapă a călătoriei dumneavoastră.
💡
Portal de înregistrare pentru membru L2: link exclusiv de înregistrare OKX blackcat1402:
💡
Portal de înregistrare pentru membru L2: link de înregistrare OKX exclusiv pentru descărcarea aplicației Android blackcat1402:
notion image
Partea cea mai incitantă este că, dacă vă situați în top 50 după volumul tranzacțiilor într-un an, veți avea posibilitatea de a vă ridica la prestigiosul rang de membru de nivel trei! Ca un membru de nivel trei, veți putea folosi gratuit trei indicatori avansați pe întreg parcursul anului și veți avea libertatea de a schimba alți indicatori. Odată ce deveniți un membru de nivel trei distins, călătoria dumneavoastră în calitate de membru va ajunge la noi culmi.
💡
Portal de înregistrare pentru membru L3: link exclusiv de înregistrare OKX blackcat1402:
💡
Portal de înregistrare pentru membru L3: link de înregistrare OKX exclusiv pentru descărcarea aplicației Android blackcat1402:
notion image
Clubul Membrilor Black Cat nu este doar despre privilegii, ci și despre a fi parte dintr-o comunitate de tranzacționare vibrantă și inovatoare. Aici, fie că sunteți un începător sau un comerciant avansat, veți găsi un traseu adecvat pentru dezvoltarea personală. Cred cu tărie că fiecare membru posedă un potențial nesfârșit, iar prin dorința de învățare și efort constant, succesul în universul tranzacțiilor este asigurat.
Valorizez enorm feedback-ul dumneavoastră. Dacă oferiți sugestii valoroase și sunt recunoscute de mine, nu numai că veți putea utiliza în mod permanent sistemul de tranzacționare îmbunătățit, dar veți câștiga și premii TradingView Coins, beneficiind de abonamente gratuite la mai multe indicatori avansați și oportunități speciale de promovare. Sunt convins că contribuția dumneavoastră va aduce o valoare sporită și mai multe posibilități comunității de membri!
Împreună spre viitor, vă aștept aici! După înregistrare, mă puteți contacta pentru a confirma și a revendica beneficiile de membru prin Discord, mesaj privat TradingView, sau prin următoarele metode de contact:
通达信冒险家:揭秘机构量化资金流的奥秘Aggiornamento esclusivo! Il Club Membri Black Cat vi invita a trionfare insieme
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏