type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Aan alle enthousiaste handelsvrienden,
Vandaag markeert een bijzondere gelegenheid! Met grote opwinding deel ik mee: dit is het ideale moment om je aan te sluiten bij de Black Cat Ledenclub! Omdat ik grote waarde hecht aan het proces van onderlinge uitwisseling tijdens onze handelsreis, selecteren we leden voor onze club op basis van een principe van wederzijds voordeel. We streven naar gezamenlijke vooruitgang en succes: samen staan we sterk. Het aanvraagproces om lid te worden is kosteloos, maar vereist een kleine inspanning: help ons de aandacht voor OKX Exchange te vergroten, en in ruil daarvoor ontvangt u exclusieve privileges en voordelen. U maakt deel uit van meer dan alleen een gemeenschap die handelservaringen deelt; u wordt lid van een familie vol creativiteit en ontdekkingsdrang. Hier streeft iedereen naar excellentie en zoekt men naar zijn eigen pad in de handel. Ik zie ernaar uit om met meer oprechte vrienden in deze wereld van handel, vol uitdagingen en kansen, samen te ontdekken, te leren en te groeien. Tot slot, een belangrijk punt dat ik drie keer moet benadrukken:
💡
Lid worden van de Black Cat Ledenclub is zeer eenvoudig: registratie via een uitnodigingslink volstaat. Dit is enkel bedoeld om mijn handelsbelangen bij OKX te ondersteunen, vergelijkbaar met de voordelen voor volgers van mijn Medium-blog. Als lid worden er geen extra verplichtingen van u verwacht.
notion image
Ik heb met zorg drie lidmaatschapsniveaus samengesteld. Het lidmaatschap van het eerste niveau is een ideale start voor beginnende handelaren. Door je aan te melden bij OKX Exchange via mijn specifieke uitnodigingslink, of door de Android-app te downloaden en je aan te melden, krijg je meteen toegang tot een gebruikstermijn van drie maanden per jaar voor onze L4 of L5 geavanceerde indicatoren! Bovendien, als je je abonnement na de gratis periode van drie maanden voortzet, ontvang je een korting van 20%. Zelfs zonder actief te handelen, ontvang je deze bonus direct bij registratie! Als lid van het eerste niveau krijgt u de primeur om onze exclusieve, geavanceerde indicatoren te ervaren. Deze indicatoren bieden krachtige ondersteuning voor uw handelsbeslissingen, en u leert hoe u marktdynamieken interpreteert, trends identificeert en zo slimme investeringskeuzes maakt.
💡
Door een rekening te openen bij OKX, kun je de volgende voordelen genieten: een permanente commissieteruggave van 10% op spotcontracten, 20% korting op transactiekosten, permanente toegang tot de geavanceerde indicatoren van de Black Cat Club, gratis toegang tot de bètatests van geavanceerde handelssystemen, en exclusieve diensten zoals het ontwikkelen van technische indicatoren voor onze leden.
💡
L1 lidmaatschapsregistratiepoort: blackcat1402 exclusieve uitnodiging voor OKX-registratie link:
💡
L1 lidmaatschapsregistratiepoort: Gebruik de blackcat1402 exclusieve Android-app download uitnodiging voor OKX-registratie link:
notion image
Indien u streeft naar een diepgaandere verkenning, staat het tweede niveau lidmaatschap voor u klaar! Een enkele handelstransactie per jaar volstaat om toegang te krijgen tot drie door mij zorgvuldig geselecteerde geavanceerde indicatoren, voor een gratis periode van zes maanden. Ook na deze periode van zes maanden blijft u profiteren van een aantrekkelijke korting van 50% op uw abonnement. Met de stap naar het tweede niveau lidmaatschap begint u aan een nieuwe fase in uw handelsavontuur.
💡
L2 lidmaatschapsregistratiepoort: blackcat1402 exclusieve uitnodiging voor OKX-registratie link:
💡
L2 lidmaatschapsregistratiepoort: Gebruik de blackcat1402 exclusieve Android-app download uitnodiging voor OKX-registratie link:
notion image
Het allerverheugendste is dat indien uw jaarlijkse handelsvolume behoort tot de top 50, u de kans krijgt om door te groeien naar het prestigieuze derde niveau lidmaatschap! Als derde niveau lid heeft u het hele jaar door kosteloze toegang tot drie geavanceerde indicatoren en kunt u flexibel tussen verschillende indicatoren wisselen. Het bereiken van de status van een prestigieus derde niveau lid markeert een nieuwe hoogte in uw lidmaatschapservaring.
💡
L3 lidmaatschapsregistratiepoort: blackcat1402 exclusieve uitnodiging voor OKX-registratie link:
💡
L3 lidmaatschapsregistratiepoort: Gebruik de blackcat1402 exclusieve Android-app download uitnodiging voor OKX-registratie link:
notion image
De Black Cat Club is meer dan alleen een plek voor privileges; het is een onderdeel van een gepassioneerde, innovatieve handelsgemeenschap. Hier, ongeacht of u een nieuwkomer of een doorgewinterde handelaar bent, vindt u een passend groeipad. Ik ben ervan overtuigd dat ieder lid onbegrensde potentie heeft, en met de bereidheid om te leren en inspanningen te leveren, kunt u zeker succesvol zijn in de wereld van de handel.
Ik hecht enorm veel waarde aan uw feedback. Indien u waardevolle feedback levert die door mij erkend wordt, kunt u niet alleen blijvend toegang krijgen tot ons geoptimaliseerde handelssysteem, maar ook beloond worden met TradingView Coins, genieten van gratis abonnementen op geavanceerde indicatoren, en speciale upgradekansen krijgen. Ik ben overtuigd dat uw bijdragen een grotere waarde en meer kansen zullen brengen voor onze gemeenschap!
Laten we samen op weg gaan naar de toekomst, ik wacht hier op u! Na registratie kunt u contact met mij opnemen via Discord, een privébericht op TradingView, of de onderstaande contactgegevens, om uw lidmaatschapsvoordelen te bevestigen en te ontvangen:
Opgradering af fællesskabsdeling! Sorte Kats Medlemsklub byder dig velkommen til fælles succesЗ радістю ділюся оновленнями! Клуб 'Чорний Кіт' запрошує вас до спільної перемоги
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏