type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Προς όλους τους φίλους με πάθος για το εμπόριο,
Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα! Με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνω: Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γίνετε μέλη του Κλαμπ Μελών Black Cat! Εκτιμώντας την αμοιβαία ανταλλαγή στο ταξίδι του εμπορίου, ο σύλλογος μας επιλέγει μέλη με βάση την αρχή της αμοιβαίας ωφέλειας, αναζητώντας άτομα με ειλικρίνεια και διάθεση συνεργασίας, προς το στόχο της αμοιβαίας ενίσχυσης και επιτυχίας: Εγώ για όλους, όλοι για εμένα. Η διαδικασία αίτησης για να γίνετε μέλος είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται να κάνετε κάποιες απλές ενέργειες για να αυξήσετε την προσοχή στην ανταλλακτική OKX, αποκτώντας έτσι μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες. Στον σύλλογο, κάθε μέλος είναι ξεχωριστό. Δεν αποτελείτε μόνο μέρος μιας κοινότητας ανταλλαγής εμπορικών εμπειριών, αλλά γίνεστε κομμάτι μιας οικογένειας με δημιουργικότητα και εξερευνητικό πνεύμα. Εδώ, όλοι αναζητούν την επιδίωξη της αριστείας στο εμπόριο και επιδιώκουν τον δικό τους μοναδικό δρόμο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με περισσότερους αφοσιωμένους φίλους σε αυτόν τον κόσμο ευκαιριών και προκλήσεων. Τέλος, ένα σημαντικό μήνυμα πρέπει να επαναληφθεί τρεις φορές:
💡
Η διαδικασία για να γίνετε μέλος του Κλαμπ Μελών Black Cat είναι απλή, απλώς εγγραφείτε μέσω του συνδέσμου πρόσκλησης. Αυτό γίνεται για να ωφεληθώ από τις συναλλαγές στην OKX, όπως οι φίλοι που ακολούθησαν το blog μου στο Medium και απέκτησαν πλεονεκτήματα. Μόλις γίνετε μέλος, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω απαιτήσεις.
notion image
Έχω επιμεληθεί με λεπτομέρεια τρία επίπεδα σχεδίων συνδρομής. Η συνδρομή Επιπέδου 1 αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο για να εισέλθετε στον κόσμο του εμπορίου. Απλά με την εγγραφή σας στην OKX μέσω του προσωπικού μου συνδέσμου πρόσκλησης ή με τη λήψη και εγγραφή της εφαρμογής Android, μπορείτε να απολαύσετε αμέσως τη χρήση των προηγμένων δεικτών L4 ή L5 για τρεις μήνες ετησίως! Επιπλέον, αν συνεχίσετε τη συνδρομή σας για παραπάνω από τρεις δωρεάν μήνες, θα λάβετε μια αξιοσημείωτη έκπτωση 20%. Ακόμη και αν δεν έχετε ξεκινήσει τις συναλλαγές, απλώς με την εγγραφή σας, θα απολαύσετε αμέσως αυτή την εκπληκτική προσφορά! Ως μέλος Επιπέδου 1, θα είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε τις νέες προηγμένες καινοτομίες στους δείκτες, που θα προσφέρουν ακλόνητη υποστήριξη στις συναλλαγές σας. Θα μάθετε να αναλύετε τις κινήσεις της αγοράς και να εντοπίζετε τις τάσεις, καθιστώντας τις επενδυτικές σας επιλογές πιο σοφές.
💡
Με την εγγραφή σας στην OKX, θα έχετε πρόσβαση στα εξής προνόμια: διαρκή επιστροφή προμήθειας 10% για τα συμβόλαια σε πραγματικό χρόνο, έκπτωση 20% στα τέλη συναλλαγών, μόνιμη πρόσβαση στους προηγμένους δείκτες του Black Cat Club, δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στο σύστημα προηγμένων συναλλαγών και αποκλειστικές υπηρεσίες όπως η ανάπτυξη ορισμών τεχνικών δεικτών για τα μέλη.
💡
Πύλη εγγραφής για μέλη Επιπέδου 1: Ειδικός σύνδεσμος πρόσκλησης εγγραφής στο OKX από το blackcat1402:
💡
Πύλη εγγραφής για μέλη Επιπέδου 1: Χρησιμοποιήστε την ειδική πρόσκληση εγγραφής μέσω της λήψης της εφαρμογής Android από το blackcat1402:
notion image
Εάν επιθυμείτε μια πιο βαθιά εξερεύνηση, το Επίπεδο 2 σας περιμένει! Με μόνο μία συναλλαγή το χρόνο, θα έχετε πρόσβαση σε τρεις από τους προσεκτικά επιλεγμένους προηγμένους δείκτες μου, δωρεάν για έξι μήνες. Μετά το πέρας των έξι μηνών, θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια με μισή τιμή. Καθώς προχωράτε στο Επίπεδο 2, θα ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι.
💡
Πύλη εγγραφής για μέλη Επιπέδου 2: Ειδικός σύνδεσμος πρόσκλησης εγγραφής στο OKX από το blackcat1402:
💡
Πύλη εγγραφής για μέλη Επιπέδου 2: Χρησιμοποιήστε την ειδική πρόσκληση εγγραφής μέσω της λήψης της εφαρμογής Android από το blackcat1402:
notion image
Το πιο συναρπαστικό είναι ότι, εάν τον ετήσιο όγκο των συναλλαγών σας βρεθεί μεταξύ των πρώτων πενήντα, τότε θα έχετε την ευκαιρία να προάγεστε σε μέλος τρίτου επιπέδου! Ως μέλος τρίτου επιπέδου, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν τρεις προηγμένους δείκτες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και να μεταβαίνετε ελεύθερα σε άλλους δείκτες. Μόλις γίνετε μέλος τρίτου επιπέδου, το μονοπάτι σας ως μέλος θα εκτοξευτεί σε νέα επίπεδα.
💡
Πύλη εγγραφής για μέλη Επιπέδου 3: Ειδικός σύνδεσμος πρόσκλησης εγγραφής στο OKX από το blackcat1402:
💡
Πύλη εγγραφής για μέλη Επιπέδου 3: Χρησιμοποιήστε την ειδική πρόσκληση εγγραφής μέσω της λήψης της εφαρμογής Android από το blackcat1402:
notion image
Το Black Cat Club δεν προσφέρει μόνο προνόμια, αλλά είναι μια ενσωμάτωση σε μια κοινότητα εμπορίου γεμάτη πάθος και καινοτομία. Εδώ, είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι εμπόροι, θα βρείτε τον δρόμο που ταιριάζει στην ανάπτυξή σας. Πιστεύω ότι κάθε μέλος έχει απεριόριστο δυναμικό, και μετην προθυμία σας για μάθηση και προσπάθεια, σίγουρα θα επιτύχετε στον κόσμο του εμπορίου.
Αξιολογώ πολύ τις ανατροφοδοτήσεις σας. Αν προσφέρετε χρήσιμες ανατροφοδοτήσεις που αναγνωρίζονται από εμένα, όχι μόνο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε διαρκώς ένα βελτιωμένο σύστημα εμπορίου, αλλά θα κερδίσετε και TradingView Coins, απολαμβάνοντας περισσότερες δωρεάν συνδρομές σε προηγμένους δείκτες και ειδικές ευκαιρίες αναβάθμισης. Πιστεύω ότι η συνεισφορά σας θα φέρει μεγαλύτερη αξία και περισσότερες ευκαιρίες στην κοινότητα των μελών!
Προχωρώντας μαζί προς το μέλλον, σας περιμένω εδώ! Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, μπορείτε να με ενημερώσετε και να λάβετε τα προνόμια των μελών μέσω Discord, TradingView με ιδιωτικό μήνυμα, ή μέσω των παρακάτω επικοινωνιακών μεθόδων:
Жаңартуларды бөлісу! Қара Мысық мүшелер клубы сізді бірлескен жетістікке шақырадыGPT 编程攻防技巧:保护自己并访问他人自定义 GPT 的提示和知识库?
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏