type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
Поздравления на всички страстни почитатели на търговията,
Днес е невероятен ден! С голямо вълнение обявявам: Сега е идеалният момент да станете част от клуба "Черната котка"! Тъй като за мен е от съществено значение процесът на взаимодействие и обмяна на идеи по време на търговското пътешествие, клубът набира членове, които споделят тези ценности, изхождайки от принципа на взаимната изгода, целящ взаимна подкрепа и успех: Взаимната подкрепа е нашето кредо: аз помагам на всеки, и всеки помага на мен. Кандидатстването за членство е безплатно, но изисква от вас да изпълните няколко лесни задачи - моля, помогнете ми да повиша популярността на борсата OKX, което ще ви даде достъп до уникални привилегии и предимства. В клуба "Черната котка", всеки член е ценен. Ще се превърнете в част не само от общността за споделяне на търговски опит, но и от семейство, обединено от креативност и стремеж към открития. Тук всеки се стреми към съвършенство, разработвайки своя уникален подход към търговията. Очаквам с нетърпение да разгледаме, изучим и растем заедно с повече искрени приятели в този свят на търговията, изпълнен с предизвикателства и възможности. Най-напред, искам да подчертая три пъти значимото:
💡
Присъединяването към клуба "Черната котка" е изключително лесно - просто се регистрирайте чрез поканителната връзка. Това е начин да се възползвам от търговията на OKX, подобно на тези, които са следвали моя блог в Medium и са се възползвали от облагите. Като член, няма да имате допълнителни задължения.
notion image
Разработих с прецизност три нива на членство в клуба. Първото ниво е перфектното начало за начинаещите в сферата на търговията. След като се регистрирате в OKX чрез моята поканителна връзка или изтеглите и се регистрирате в Андроид приложението, вие ще се възползвате от три месеца годишен безплатен достъп до напредналите индикатори от L4 или L5 категория! Освен това, ако продължите абонамента след безплатния период, ще получите 20% отстъпка. Веднага след регистрацията, дори без да сте започнали търговия, ще се насладите на тези привилегии. Като член на първо ниво, ще имате достъп до най-новите напреднали индикатори, които ще бъдат вашият основен помощник в търговските решения. Ще научите как да разчитате пазарните тенденции и да овладявате динамиката на трендовете, което ще ви подпомогне в информираните инвестиционни избори.
💡
С регистрацията си в OKX ще се възползвате от следните предимства: постоянен кешбек от 10% при спот търговия, 20% отстъпка на таксите, постоянен достъп до напредналите индикатори на клуба "Черната котка", безплатен достъп до бета тестове на авангардни търговски системи, както и ексклузивни услуги като разработка на индивидуални технически индикатори за членовете.
💡
Портал за регистрация на членове от L1 ниво: специална поканителна връзка от blackcat1402 за регистрация в OKX:
💡
Портал за регистрация на членове от L1 ниво: използвайте специалната поканителна връзка от blackcat1402 за сваляне на Андроид приложението и регистрация в OKX:
notion image
Ако искате да изследвате дълбоко, второто ниво на членство ви очаква! Единствено е необходима една транзакция на година, за да се възползвате от моите избрани три напреднали индикатори за период от шест месеца безплатно. След шестте месеца, ще продължите с абонамент с 50% отстъпка. Като член на второ ниво, вие ще влезете в нов етап от вашето търговско пътешествие.
💡
Портал за регистрация на членове от L2 ниво: специална поканителна връзка от blackcat1402 за регистрация в OKX:
💡
Портал за регистрация на членове от L2 ниво: използвайте специалната поканителна връзка от blackcat1402 за сваляне на Андроид приложението и регистрация в OKX:
notion image
Най-вълнуващото е, че ако през дадена година вашите търговски обеми попаднат сред първите 50, ще имате шанса да достигнете до престижното трето ниво на членство! Като член на трето ниво, ще имате възможността да ползвате безплатно три напреднали индикатора през цялата година и да сменяте свободно между различни индикатори. Когато станете член на трето ниво, вашето пътуване в клуба ще достигне нови висоти.
💡
Портал за регистрация на членове от L3 ниво: специална поканителна връзка от blackcat1402 за регистрация в OKX:
💡
Портал за регистрация на членове от L3 ниво: използвайте специалната поканителна връзка от blackcat1402 за сваляне на Андроид приложението и регистрация в OKX:
notion image
Клуб "Черната котка" не е само място за изживяване на привилегии, но също така предлага интеграция в търговска общност, богата на страст и иновации. Тук всеки, независимо дали е начинаещ или опитен търговец, може да открие своя път към развитие. Убеден съм, че всеки член има неограничен потенциал и при готовност за учене и усърдие, без съмнение ще постигне успех в света на търговията.
Придавам изключително значение на вашите обратни връзки. Ако предложите ценна обратна връзка, която аз одобря, ще имате възможността постоянно да използвате оптимизираната търговска система, както и да спечелите награди в TradingView Coins, да се насладите на безплатни абонаменти за повече напреднали индикатори и специални възможности за ъпгрейд. Вярвам, че вашият принос ще донесе голяма стойност и повече възможности за общността на членовете!
Да тръгнем заедно към бъдещето, очаквам ви! След като завършите регистрацията, можете да се свържете с мен за потвърждение и да получите членски облаги чрез Discord, TradingView лични съобщения, или следните контактни данни:
股市深潜:顾比量能指标解析Opgradering af fællesskabsdeling! Sorte Kats Medlemsklub byder dig velkommen til fælles succes
blackcat1402
blackcat1402
This cat is an esteemed coding influencer on TradingView, commanding an audience of over 8,000 followers. This cat is proficient in developing quantitative trading algorithms across a diverse range of programming languages, a skill that has garnered widespread acclaim. Consistently, this cat shares invaluable trading strategies and coding insights. Regardless of whether you are a novice or a veteran in the field, you can derive an abundance of valuable information and inspiration from this blog.
Announcement
type
status
date
slug
summary
AI summary
AI translation
tags
category
password
icon
🎉Webhook Signal Bots for Crypto are Coming!🎉
--- Stay Tuned ---
👏From TradingView to OKX, Binance and Bybit Exchange Directly!👏